Groepsleiding

Leeftijd: 
21+ jaar

Groepsleiding is de eindverantwoordelijke voor het spel van scouting in de groep en in de takken, en in het bijzonder voor het pedagogisch beleid van de groep en de begeleiding van de leiding. Kortom, de taak van groepsleiding is ervoor te zorgen dat de groep goed functioneert.

 

Fons is eindverantwoordelijke van de groep en ondersteunt de leiding in de dagelijkse werking en volgt werkgroepen op. Hij is ook lokaalverantwoordelijke en zorgt er samen met de groep voor dat het lokaal in orde blijft en dat alle benodigde keuringen gebeuren. Verder zorgt hij als redactie dat de Piket er steeds leuk uit ziet en tijdig bij jullie in de mailbox beland.

Tiemen houdt zich vooral bezig met administratie (financiën, groepsadministratie, inschrijvingen, attesten, ...) Verder vertegenwoordigt hij de groep op externe vergaderingen en zorgt ervoor als webmaster dat alle mailing vlot kan verlopen, de website up to date is en de agenda aangevuld wordt.

Samen zetten ze zich ook in voor de oprichting van de VZW zodat we het lokaal op een goede manier kunnen beheren. Alle hulp hiervoor is meer dan welkom en wordt enorm geapreciëerd.